Emir Cani (Peqin): Ermircani@hotmail.com

Izaora Çollaku (Tiranë): izaora1@albaniaonline.com

Ermira Babamusta (New York): nyelitemagazine@gmail.com

shoqataidearte@gmail.com

Na kontaktoni për të propozuar ide ose të bashkëpunoni me ne, që ti kthejmë idetë në projekte të arta në ndihmë të komunitetit dhe qytetit tonë të Peqinit dhe më gjerë.

Advertisements