bashkiapeqinBashkia Peqin

Mbështetje me organizimin e aktivitetit tonë vjetor “Maratona me Biçikleta“.

msprZEzrShtëpia Botuese “Onufri”

Dhuratë materiale me 300 libra për pasurimin e Biblotekës së Peqinit, dhuruar për nismën e shoqatës IDEARTË “Librat janë Pasuri“.

drejtoria arsimoreDrejtoria Arsimore – Peqin

Mbështetje me organizimin e aktivitetit tonë vjetor “Maratona me Biçikleta“.

Policia_e_Shtetit.svgPolicia e Peqinit

Mbështetje me organizimin e aktivitetit tonë vjetor “Maratona me Biçikleta“.

13319739_1014275162019860_5201249672506973913_nShkolla Demir Godelli – Peqin

Mbështetje me organizimin e aktivitetit tonë vjetor “Maratona me Biçikleta“.

17991876_1878997192388476_47431292219922519_nShkolla Adem Bedalli – Peqin

Mbështetje me organizimin e aktivitetit tonë vjetor “Maratona me Biçikleta“.

10628521_689800421116860_6383153059346435063_nMEDPAK – Tiranë

Mbështetje me organizimin e festës “1 Qershori“. Ideartë dhuroi lodra dhe libra për fëmijët me aftësi të veçanta.

Advertisements