Shoqata “Ideartë” në Peqin, duke iu uruar të gjithëve festat e fundvitit, bën thirrje tek të gjithë që të kontribuojnë sa më shumë në komunitet, dhe vazhdimisht të zgjasin dorën për të ndihmuar familjet e varfra.

Ne propozojmë ide dhe i kthejmë ato në projekte të arta sepse në sytë e të tjerëve ne do të jemi rinia me ide te arta. Jemi të rinj vullnetarë, për të sjell risi!

Gjithashtu ftojmë rininë, të bëhen pjesë e “Ideartë”, të shfrytëzojnë idetë e tyre në fusha të ndryshme. Bashkohu me ne dhe bëhu edhe ti një nxitës i një të nesërmeje të bukur!

Na kontaktoni tek adresa shoqataidearte@gmail.com dhe bashkohuni me ne.

Kontakt:

Emir Cani (Peqin): Ermircani@hotmail.com

Izaora Çollaku (Tiranë): izaora1@albaniaonline.com

Advertisements