Hapet konkursi letrar “Frymoj në letër”

Gazeta Prishtina Press – “Frymoj në letër” është aktiviteti i radhës i cili do të organizohet nga Ideartë! Një konkurs letrar, një mundësi e shkëlqyer për të gjithë personat që kanë dhunti të shkruarin, pa limit moshe, me synimin e vetëm të promovuarit e talenteve në fushën letrare. Continue reading “Hapet konkursi letrar “Frymoj në letër””

Advertisements

Ideartë të ftuar në RTSH, Radio Tirana

Me 22 qershor, Ideartë ishin të  ftuar në RTSH. Izaora Çollaku ishte pjesë e emisionit ”Qyteti i një studenti” në Radio Tirana me gazetaren Oralda Lahe. Ndër të tjera, Izaora foli për qytetin e Peqinit, grupin Ideartë., projektet e shkuara e të ardhshme, etj. Continue reading “Ideartë të ftuar në RTSH, Radio Tirana”

Gazeta Dielli: Grupi Ideartë me nismën “Bamirësia nuk të bën të varfër”

Gazeta Dielli: Grupi rinor vullnetar “Ideartë” ka nisur disa nisma bamirëse për qytetin dhe banorët e Peqinit. Konceptuar nga Ermir Cani dhe themeluar nga një rrjet shoqëror në vitin 2015 shoqata Ideartë ka organizuar disa aktivitete social-kulturore për të ndihmuar qytetarët e Peqinit. Continue reading “Gazeta Dielli: Grupi Ideartë me nismën “Bamirësia nuk të bën të varfër””

Prishtina Press: Ermir Cani, një ambasador i kulturës shqiptare në Poloni

Prishtina Press – Ermir Cani është një i ri shqiptar i cili ka marrë pjesë gjallërisht në qytetin e tij të lindjes Peqin, për të orientuar të rinjtë drejt aktiviteteve në shërbim të banorëve dhe shqiptarëve. Si konceptues dhe një nga themeluesit e shoqatës vullnetare rinore “Ideartë”, Ermiri bashkë me miqtë e grupit kanë organizuar aktivitete argëtuese për të rinjtë, bamirësi dhe ndihma për familjet e varfëra, si dhe ndihmesë për të pasuruar biblotekën e qytetit me libra.  Continue reading “Prishtina Press: Ermir Cani, një ambasador i kulturës shqiptare në Poloni”