Në Fokus: Ogerta Gripshi, të kontribuojmë të gjithë për të mirën e përbashkët

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Ogerta Gripshi, një nga themelueset e shoqatës “Ideartë”. 

Ogerta Gripshi, lindur në Peqin në shtator 1996. Ndjek studimet e larta në ‘Universiteti Politeknik i Tiranës’. Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit. Pjesë e ideartë që në fillimet e tij (2015).

Continue reading “Në Fokus: Ogerta Gripshi, të kontribuojmë të gjithë për të mirën e përbashkët”

Ideartë feston 1 Qershorin me fëmijët e Qendrës Burimore “MEDPAK”

Të gjithë e dinë që sot është ” 1 Qershori”, festa e bukur e fëmijëve! “Ideartë” zgjodhi të festonte sot me ata fëmijë që shpesh nuk sillen në vëmendje nga të tjerë, me fëmijët me aftësi të veçanta të cilët marrin shërbimet e nevojshme pranë Qendrës Burimore “MEDPAK” në Peqin. Dhuruam për ta lodra të ndryshme dhe libra me përrallë. Të gjithë festuam, të gjithë u kënaqëm! Continue reading “Ideartë feston 1 Qershorin me fëmijët e Qendrës Burimore “MEDPAK””

Në Fokus: Megea Vogli, krenohem me mikpritjen e banorëve të Peqinit

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Megea Vogli, një nga anëtaret e shoqatës “Ideartë”.  Continue reading “Në Fokus: Megea Vogli, krenohem me mikpritjen e banorëve të Peqinit”

Në Fokus: Brunilda Dubali, të vemë në dukje vlerat kulturore

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Brunilda Dubali, një nga themelueset e shoqatës “Ideartë”.  Continue reading “Në Fokus: Brunilda Dubali, të vemë në dukje vlerat kulturore”

Në Fokus: Alessia Vogli, të kontribojmë në lartësimin e Shqipërisë

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Alessia Vogli, një nga anëtaret e shoqatës “Ideartë”.  Continue reading “Në Fokus: Alessia Vogli, të kontribojmë në lartësimin e Shqipërisë”

Në Fokus: Brikida Çollaku, të gjithë jemi njëlloj

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Brikida Çollaku, një nga themelueset e shoqatës “Ideartë”.  Continue reading “Në Fokus: Brikida Çollaku, të gjithë jemi njëlloj”

Në Fokus: Sidorela Seferi, së bashku mund të arrijmë majat

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Sidorela Seferi, një nga anëtaret e shoqatës “Ideartë”.  Continue reading “Në Fokus: Sidorela Seferi, së bashku mund të arrijmë majat”

Në Fokus: Patricia Vogli, ndryshimi fillon nga vetë ju

Ne jemi një grup rinor me ide të arta, kështu që kemi krijuar shoqatën tonë “Ideartë” në shërbim të banorëve të Peqinit, qytetit dhe Shqipërisë. Në Fokus sjell storie pozitive nga të rinjtë vullnetarë dhe komuniteti ynë që na frymëzojnë. Kësaj here po ju prezantojmë Patricia Vogli, një nga anëtaret e shoqatës “Ideartë”.  Continue reading “Në Fokus: Patricia Vogli, ndryshimi fillon nga vetë ju”