Një garë midis dy shkollave 9-vjecare të qytetit të Peqinit  që u realizua për  të tretin vit rradhazi tanimë mund ta cilësojmë si një nga aktivitet të cilin nxënësit e shkollave e presin me padurim.
Maratona me bicikleta këtë vit ishtë një sukses duke patur një pjesmarrje të madhe nga të dyja shkollat 9-vjecare ‘Adem Bedalli’ dhe ‘Demir Godelli’ që numri I garuesve arriti deri në 60 nxënës.. Ky aktivitet tashmë I përvitshëm    nxënësit  e mirëpresin një javë përpara duke  bërë prova në rrugët e qytetit.

 

Faleminderit për bashkëpunimin Bashkia Peqin dhe Zyrës Arsimore!🙏
Faleminderit mësuesve: Brikena Kosta, Bledar Zyba, Ermal Puci dhe Ali Koni. 🙏
Shumë urime fituesve! 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s