Me 22 qershor, Ideartë ishin të  ftuar në RTSH. Izaora Çollaku ishte pjesë e emisionit ”Qyteti i një studenti” në Radio Tirana me gazetaren Oralda Lahe. Ndër të tjera, Izaora foli për qytetin e Peqinit, grupin Ideartë., projektet e shkuara e të ardhshme, etj.

Albania-RTSH
http://www.rtsh.al

Emisioni u transmetua pas lajmeve të orës 19:00, në frekuencën 99.5 MHz te Radio Tirana.

Grupi Ideartë falendoron Radio Tirana, RTSH, Oralda Lahe, Jaho Margjeka për mbështetjen e fushiqshme grupit tonë dhe rinisë.

“Faleminderit Radio Tirana për mundësinë që krijoi për të shpalosur historikun e shkurtër të ‘Ideartë’ dhe aktivitetet tona. Ishte kënaqësi të intervistohesha nga gazetarja Oralda Lahe, e cila tepër mikpritëse e la derën të hapur dhe shprehu gatishmëri për mbështetje ndaj grupit tonë. Projektet me në fokus rininë do të vazhdojnë rrugëtimin e tyre pa u ndalur,” tha Izaora Çollaku, një nga themelueset e grupit Ideartë.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s