Falenderojmë përzemërsisht drejtorin e Shtëpinë Botuese ‘Onufri’ z.Bujar Hudhri për përkrahjen e idesë sonë dhe ndihmesën e menjëhershme e cila nuk u kursye, sapo u informua rreth grupit tonë rinor dhe projektit mbi librat. Me 29 shkurt 2016, Biblioteka u pasurua me 300 libra, në dispozicion prej disa muajsh të qytetarëve libërdashës.

Merr libra, ulu ndokund dhe fillo t’i lexosh vetë, – Abraham Lincoln ka thënë. Na mbetet të ndjekim këshillën e tij!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s