Me 31 dhjetor 2016 grupi “Ideartë” realizoi nismën bamirëse “Dhurojmë me gjithë zemër” në ndihmë të familjeve në nevojë në prag të festave të fundvitit. Faleminderit të gjithë kontribuesve, falemimderit për mbështetjen! Grupi ynë sërish ishte pranë atyre që kanë më tepër nevojë dhe gjithmonë do t’i jetë sepse ajo ç’ka ne bëjmë na shpërblehet me shumë dashuri. Festa të bukura! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s