Ndajmë me ju, lumturinë tonë! Me 15 dhjetor 2015 realizuam një dëshirë të madhe, ndihmuam 15 familjet më në nevojë të Peqinit. Faleminderit të gjithë personave që dhanë kontributin e tyre dhe iu bashkuan nismës sonë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s