U riorganizua për të dytin vit radhazi ‘Maratona me Biçikleta’, nga grupi rinor “IDEARTË” në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore dhe Bashkinë e qytetit. Falenderime veçanërisht dy mësuesit e fizkulturës: Brikena Kosta dhe Bledar Zyba. Fituesit e vendeve të para janë: ADELA GRIPSHI – QAZIM KARAJ – HENRI SEFA. Faleminderit gjithashtu të gjithë pjesëmarrësve të cilët ishin rreth 50 të tillë. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s