Te premten, me 2 tetor 2015 grupi rinor vullnetar “IDEARTË” organizoi: “Maratonën me Biçikleta”. Projekti jonë i rradhës u organizua në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore, Policinë e qytetit dhe Bashkinë e Peqinit. Në orën 10 deri në orën 11 u zhvillua një garë me biçikleta me pjesmarrës nga dy 9-vjeçaret e Peqinit: “Demir Godelli” dhe “Adem Bedalli”.

Itinerari i garës ishte nga Euroteorema deri në qendër të qytetit. 3 vendet e para u shpërblyen me një dhuratë simbolike.

Me pjesëmarrje të kënaqshme të rreth 50 nxënësve nga të dy shkollat 9-vjeçare të qytetit, nga ky tur biçikletash pati 3 grupe garuese në varësi të grupmoshave:

Fitueset nga gara e vajzave:

Vendi i Parë: ADELA GRIPSHI
Vendi i Dytë: MARTINA HASKASA
Vendi i Tretë: KEIDA LILA


Fituesit nga gara e nxënësve pjesëmarrës nga klasat 5-6 :

Vendi i Parë: RUBIN MUÇA
Vendi i Dytë: ERION KASA
Vendi i Tretë:ANTONIO PROGRI

Fituesit nga gara e nxënësve pjesëmarrës nga klasat 7-8-9:

Vendi i Parë: REI GJINISHI
Vendi i Dytë: XHULIAN DUDIA
Vendi i Tretë: ENIS DUDIA

Fituesve iu dhuruan Certifikata Falenderimi, ndërsa vendeve të para iu dhurua edhe një çmim simbolik. Kjo Maratonë do të riorganizohet edhe në vitet në vijim, në mënyrë të krijimit të një tradite argëtuese të bukur.

Maratona pati mbështetje të organeve kopetente të arsimit dhe sigurisë. Falenderojmë të gjithë të pranishmit!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s